Co je důležité vědět před pobytem ve tmě u nás

  1. Příprava: Doporučujeme před pobytem minimalizovat stres a dobře si odpočinout. Před samotným pobytem byste měli postupně zkracovat dobu sledování obrazovek a snižovat intenzitu umělého světla.
  2. Zdravotní stav: Pokud máte jakékoliv zdravotní potíže nebo berete léky, je důležité to konzultovat s lékařem a informovat nás předem.
  3. Strava: Strava je součástí pobytu. Pokud máte nějaké specifické požadavky nebo alergie, dejte nám to vědět předem. Jídlo je přizpůsobeno pobytu ve tmě, lehké a výživné.
  4. Osobní potřeby: Během pobytu nebudete mít přístup k elektronickým zařízením ani ke komunikaci s okolním světem. Připravte se na úplnou izolaci. Doporučujeme si vzít pohodlné oblečení a osobní věci, které vám pomohou se cítit komfortně.
  5. Bezpečnost: Naše zařízení jsou navržena s ohledem na vaši bezpečnost. Před zahájením pobytu vás seznámíme s prostorem a bezpečnostními opatřeními.
  6. Délka pobytu: Pobyt ve tmě může trvat několik dní. Přesná délka závisí na vašich osobních preferencích a cílech. Během pobytu budete mít možnost konzultací a podpory.
  7. Psychická příprava: Pobyt ve tmě může být intenzivní a transformativní zážitek. Doporučujeme předem si nastudovat některé techniky meditace nebo relaxace, které vám mohou během pobytu pomoci – klik na odkaz pre inspiraci.
  8. Výstup z pobytu: Po skončení pobytu je důležité postupně se vracet do běžného světla. Poskytneme vám návod, jak se po pobytu co nejlépe adaptovat.

Pokud máte jakékoliv otázky nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kdo vás bude provázet?

Při vaší cestě Vás budu provázet já, Natálie, spolu s týmem zkušených terapeutů a průvodců, kteří se specializují na různé formy terapeutické práce a osobního rozvoje. Naším cílem je vytvořit pro vás bezpečný a podpůrný prostor, kde můžete prozkoumávat své vnitřní světy, léčit staré rány a nacházet nové směry.

Každý z nás má bohaté zkušenosti a individuální přístup, aby vám poskytl maximální podporu na vaší cestě k sebepoznání a naplnění. Během pobytu budeme společně pracovat na tom, abyste se cítili více propojeni se svým srdcem, duší a celým bytím.

S láskou a péčí,

Natálie a tým průvodců.