aromaterapie
ILUSTRACE: tmaleci.cz

Aromaterapie a pobyt ve tmě: Jak může vůně pomoci s vašimi emocemi?

Aromaterapie může být silným pomocníkem během pobytu ve tmě, protože prostřednictvím čichu – jednoho z nejstarších smyslů – dokáže ovlivňovat emoce a uklidnit rozbouřené vnitřní vody nejen v rámci terapie tmou, ale i ve vašem běžném životě.

Jak u nás pracujeme s aromaterapií?

U nás pracuji s esenciálními oleji a vykuřovadly. Podle individuálních potřeb klientů a na jejich přání mohu přinést specifické esence, které v kombinaci s konzultací mohou pomoci rychleji řešit téma, které vás trápí.

S jakými tématy vám může aromaterapie pomoci?

V tomto článku najdete pět základních esenciálních olejů, které mohou udělat zázraky. Již čtyři roky věrně spolupracuji s českou značkou, která mě doprovázela od chvíle, kdy jsem se rozhodla opustit medicínu a vykročit na novou cestu. Tyto esence mi pomohly postavit se na vlastní nohy a vypořádat se s bolestnou minulostí. Jaké oleje to jsou?

V odkazu najdete certifikované esenciální oleje terapeutické kvality, které mi vyhovují, ale samozřejmě každý má svou vlastní cestu. Můžete to brát jako inspiraci. Doporučuji vždy kupovat čisté esenciální oleje.

Jaké oleje používám a jak mohou pomoci?

aromaterapie
ILUSTRACE: tmaleci.cz

Cedr himálajský – Pomáhá vám vrátit se do vlastní síly, podporuje oslabené ledviny a zvyšuje životní energii. V dobách krizí nebo když se cítíte slabí, doporučuji nanést pár kapek oleje na chodidla (zředěné v oleji, například kokosovém) a jemně masírovat. Cedr dodává vnitřní klid, stabilizuje vědomí, čistí myšlenky a posiluje odolnost.

Cypřiš – Esenciální olej transformace a obnovy, který vám pomůže opustit staré a přijmout nové. Je vhodný při práci na vztazích, kariéře nebo při snaze pustit věci, které vám již neslouží. Pomáhá překonat strachy, které stojí v cestě změnám. Dvě kapky do dlaní a jemné vdechování mohou přinést úlevu a inspiraci.

Klikněte na podtržené slovo, abyste se dostali přímo na odkaz, odkud nakupuji já. Pokud vás zaujaly informace, zde je zdarma registrace a můžete využít 15% slevový kód AM9AM6QHC jako dárek. Navíc se vám otevře přístup k mé specializované podpoře v oblasti aromaterapie.

Geranium – Tento olej podporuje ženskou energii, kreativitu, hojí emoční rány a harmonizuje emoce. Je skvělý pro lidi, kteří cítí vyčerpání z práce nebo jsou perfekcionisté a workoholici. Geranium uklidňuje nervové napětí, zmírňuje úzkost, podrážděnost a stres. Pomáhá vyrovnávat emoce, podporuje spontánnost a prohlubuje emoce. V difuzéru působí doslova zázračně.

pobyt ve tmě
ILUSTRACE: tmaleci.cz

Speciální směsi pro různé potřeby

Aromaterapie v pobytu ve tmě

Doporučuji vzít si s sebou směsi proti bolesti kloubů a páteře, protože nečekané bolesti mohou během pobytu ve tmě nastat. Osvědčený olej NOPA působí proti zánětům a příjemně chladí a osvěžuje.

Pokud potřebujete celkově posílit imunitu a očistit se, kombinace Carbon Elixiru a terapie tmou může přinést úžasné výsledky.

Dalším skvělým pomocníkem je esence z borovice, která pomáhá získat nadhled nad situacemi. Borovice byla pro Kelty stromem moudrosti, podporuje řešení problémů s rozvahou a pomáhá odpustit si a zbavit se pocitu viny.

Aromaterapie je skvělým pomocníkem nejen během pobytu ve tmě, ale i v každodenním životě. Pokud máte jakékoli dotazy, ráda vám poradím a pomohu vám vstoupit do světa aromaterapie. Nezapomeňte využít svůj slevový kód AM9AM6QHC při registraci zdarma!

S láskou k vnitřnímu světu,
Natálie

P.S. Pokud chcete více informací, klikněte zde.

Kdo vás bude provázet?

Při vaší cestě Vás budu provázet já, Natálie, spolu s týmem zkušených terapeutů a průvodců, kteří se specializují na různé formy terapeutické práce a osobního rozvoje. Naším cílem je vytvořit pro vás bezpečný a podpůrný prostor, kde můžete prozkoumávat své vnitřní světy, léčit staré rány a nacházet nové směry.

Každý z nás má bohaté zkušenosti a individuální přístup, aby vám poskytl maximální podporu na vaší cestě k sebepoznání a naplnění. Během pobytu budeme společně pracovat na tom, abyste se cítili více propojeni se svým srdcem, duší a celým bytím.

S láskou a péčí,

Natálie a tým průvodců.